tisdag, september 25

love in the dark


hej bloggen. idag är det regn och stormigt väder, så kvällen avnjuts med mycket kläder, kent och tända ljus. på grund av "the misrable weather" och eftersom inga turer var inbokade så bestämde våra goding-arbetsledare imorse att vi bara skulle göra det nödvändigaste på gården och sen ta ledigt resten av dagen.

vilket innebar att vi jobbade mellan nio och halv tolv, försåg de uppstallade hästarna med hö, hämtade in hidalgo, gjorde storrengöring av hundgårdarna och tvättade av + baxade in fyrhjulingen i en av hästtransporterna, sen var arbetsdagen finito. så skönt med bara ett par timmars jobb som omväxling!

och sedan bar det av på äventyr. efter ombyte packade vi in oss i xenias jeep tillsammans med familjen och satte kurs på killarney som är den närmaste större staden, 43 km från kenmare. så himla roligt att få komma iväg och se killarney också, och dessutom att få se ännu mer om det ändlöst vackra landskapet som finns överallt. underbart.

i killarney blev det shopping (dock mest fönstershopping), caféhäng, kik i den enorma kyrkan/katedralen st mary's cathedral och mycket allmänt runtströvande i det strilande regnet. fint som snus. och sen for vi hemåt igen, trötta och nöjda, kvällsfodrade hästarna och nu har vi ätit middag och kvällschillar lite allmänt.

det mesta känns bra just nu, efter en lite pepp-nedgång i förra veckan. så är det väl bara, upp och ner, bättre och sämre dagar. men det är verkligen bra att jag har kommit iväg så här och får lite perspektiv på saker och ting. allt jag är van vid, allt som hör till vardagen, vad som är skönt att slippa och vad jag inte kan vänta på att få tillbaka när vi kommer hem igen. det är galet vad mycket man inte är medveten om att man behöver förrän man inte har det längre.

nåväl, life is good i alla fall. mor och far har börjat planera för en alperna-resa efter jul och jag är pepp som faen, ska bli så himla roligt! hoppas syster följer med också. och dessutom ska madre anmäla oss till tjejvasan i veckan igen, spexet! ehh, ni tror väl inte att jag peppar vinter och skidåkning eller så va..? until next time, puss och kärlek från ett regnigt dromquinna! 

2 kommentarer:

  1. Miss u guys!! <3 ÅÅÅÅÅH!!!!! Bräda, jag vill åka bräda!! (med andra ord, jag förstår ditt vinter-pepp!)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Saknar dig med E! LOTS. :3 Let's äga alla i backen när vi kommer tillbaka!!

      Radera