torsdag, juli 7

Sen tar vi Berlin

Ytterligare fem dagar har gått här hemma och jag lever som aldrig förr, vilket lite är anledningen till ganska lite uppdateringar på lilla bloggen. Allt händer, jag har mer sommarlov än någonsin och det är ganska helt underbart. Idag har jag kommit hem från två dagar hos en av mina älskade små roomies, lilla Anna, där jag och Rita har varit för att umgås och ha det skönt, bada, chilla, prata om allt och bara säga hej till lilla Lövhult! 
.
Jag for dock hem från Anna redan idag eftersom jag på mycket kort tid fick två jobberbjudanden och var tvungen att inställa mig i Marstrand igen för beredskap. Turen är på min sida verkar det som, och utöver ett charmigt litet flygblads-jobb under Match Race-helgen här ute så har jag också fått möjlighet att få ett mer fast sommarjobb på Café Zanzibar i Tjuvkil. Fast först ska jag dit och provjobba för att se om de tycker jag passar, så vi får se, vi får se..!
.
Annars är det fix och småtrams hela tiden om man heter Ella, ommöblering av rummet (alltid lika uppfriskande), utrensande, brevskrivande, långa frukostar och systerhäng, promenader i hemstaden (jag vet inte om Marstrand klassas som stad men ändå), socialiserande, stickande och ovanligt mycket telefonsamtal. Sånt jag gillar, verkligen, nästan hela tiden. 
.
Och jag njuter stört mycket av att ha sommarlov, samtidigt som det finns massor av snudd på osund längtan till hösten och att åter börja skolan, komma hem till Strömma igen. Men det är liksom bara så skönt att slippa känna ångest över att sommarlovet går för fort. Längta. Jag tycker så mycket om att längta efter saker. Och nu när jag och Anna och Rita har umgåtts har vi verkligen gått loss med planer och drömmar inför hösten, hur mycket vi hoppas på att få ett Bullerby-hus och allt vi då kommer kunna göra där, sätta upp massa konstiga planscher och saker överallt, göra kaffe när helst vi känner för det och ha ett kylskåp fyllt med trevlig mat att äta när vi vill! Dessutom kommer det komma nya ettor som vi ska nolla, vi börjar med alla våra egenvalda kurser som kommer äga sönder och det kommer bli så galet fint tror jag! Magkänslan är bara så himla bra.
.
Nu planerar jag mest att lämna datorn åt sitt öde, lägga mig och skriva lite på brevet till världens bästa brevvän och samla krafter inför imorgon och framtiden. (Som man gör.) Imorgon tänker jag att jag ska lägga upp andra delen av bilderna från Island också, fast vi får väl se hur det blir med den saken, jag litar inte helt på mig själv. Men tills dess, sov fint och var lyckliga! 
Kärlek från Ella.
.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar